Nyhet

Patentsökt Miljöinnovation

Vi är stolta över att presentera vår senaste innovation inom solskydd: ett banbrytande "ZIP"-system som sätter en ny standard för miljövänliga lösningar. Vårt nya system är unikt genom att det är helt oberoende av vävtyp, vilket innebär att du nu har full frihet att välja de mest miljövänliga alternativen utan att kompromissa med funktionaliteten.

Miljövänligt och flexibelt

Till skillnad från traditionella system, kräver vårt "ZIP"-system inga PVC-baserade material och eliminerar behovet av svetsning under tillverkningsprocessen. Den innovativa konstruktionen, som använder en patentsökt låsningsmetod, säkerställer en säker och hållbar fästning utan dragkedjor eller liknande lösningar. Detta möjliggör användning av ekologiska vävar som är bättre för både miljön och din hälsa.

Utvändigt solskydd monterat på ett fönster sett från utsidan och insidan och monterat i olika vinklar.

Användarvänlig installation och underhåll

Vårt system erbjuder dessutom en rad praktiska fördelar. Det är utformat för att vara enkelt att installera och underhålla, vilket minskar både tidsåtgång och kostnader för dig som kund. Systemets flexibilitet innebär att det kan anpassas för alla typer av fönster, som horisontella och vertikala takfönster och snedställda fönsterpartier, både inomhus och utomhus.

Fördelarna i korthet:

  • Miljöanpassad: Välj bland ett brett utbud av PVC-fria och ekologiska vävar.
  • Ingen svetsning: Förenklad tillverkningsprocess utan behov av svetsade skarvar.
  • Flexibelt användningsområde: Lämpar sig för horisontella takfönster, snedställda fönster och olika installationer.
  • Enkel montering och underhåll: Sparar tid och pengar för både installatörer och användare.
  • Ekonomiskt och hållbart: En lösning som kombinerar miljöfördelar med långsiktig kostnadseffektivitet.

Vårt nya "ZIP"-system erbjuder en oslagbar kombination av miljömässiga och ekonomiska fördelar, utan att kompromissa med kvalitet eller funktion. Välj vår patentsökta lösning för en framtidssäker och hållbar installation.

The Benefits of Sunshade Control